Bahar ve Nihal Candan kardeşler cezaevine alışamadı! “Burası Etiler değil” uyarısı!

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 9:54 am - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 10:04 am

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, gönderildikleri cezaevine alışamadı. Candan kardeşlerin infaz koruma memurları ile kavga ettiği ve uyarı aldığı öne sürüldü.

Katıldıkları TV programı ile ünlenen sonrasında sosyal medya fenomenliği yapan Bahar Candan ve Nihal Candan dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Cezaevine sevki esnasında sinir krizi geçirerek “Asıl suçlular dışarda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum” diyerek dikkat çeken Bahar Candan cezaevine gidince de infaz memuruyla tartıştı.

Nihal Candan ve Bahar Candan’ın ifadeleri ortaya çıktı! Dikkat çeken ’12 milyon’ yanıtı

T24’ün haberine göre; süreci takip eden gazeteci Emrullah Erdinç yaptığı sosyal medya yayınında şu iddialarda bulundu:

“Nihal’in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan’ın biraz daha agresif olduğunu oradaki dediğim gibi işte infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim. Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. Burası Etiler’deki lüks restoran değil uyarısında bulundu. Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş.”

Nihal ve Bahar Candan’ın annesi: Suçlular dışarıda kızlarım içeride

Kaynak: TELE1