İzmir’de gerici provokasyon! ‘Cehennemde yanacaksın’ diye taciz etti iddiası

Yayın tarihi: 27 Nisan 2024 Cumartesi 1:31 am - Güncelleme: 27 Nisan 2024 Cumartesi 1:35 am

İzmir’de bir tebliğci İzban’da bir kadına iddiaya göre ‘cehennemde yanacaksın’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Kadının tepki göstermesi üzerine tebliğci “Cehennemde yanacaksın demedim cehennem var dedim” ifadelerini kullandı. Kadınla, tebliğcinin tartışmasını güvenlik görevlileri ayırdı.

İzmir’de raylı ulaşım aracı İzban’da bir tebliğci, önünde yürüyen bir kadına iddiaya göre ‘Cehennemde yanacaksın’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Tebliğci’nin sözlü tacizinin ardından ikili arasında tartışma yaşandı.

Kadın, tebliğciye “Allah sana vahiy mi gönderdi de sen ‘cehennemde yanacaksın’ diyorsun” diye tepki gösterdi. Bu sözlerin üzerine tebliğci, kadına “Kitaplarda yazıyor. Öldüğün zaman göreceksin” yanıtını verdi. Tebliğcinin sözlerinin ardından sinirlenen kadın, “Sen ölenin ne hale geldiğini gördün mü? Senin edebin çocuklara tecavüz edilirken neredeydi?” diye sordu. Bu sözlerin ardından tebliğci, kadının bu sözlerine, “Sen onların yanında mıydın? Sıra sende miydi?” diyerek hakaretlerini sürdürdü.

İsmailağa tarikatı parkta oturan başörtülü kadınları taciz etti

“KABUL EDECEKSİNİZ BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ”

Tebliğci, İzban istasyonunda bulunan yurttaşların da tepkisiyle karşılaşınca, “Ben cehennemde yanacaksın demedim. Cehennem var dedim” ifadelerini kullandı. Kadın, tebliğciye, “Burası Türkiye Cumhuriyeti kabul edeceksiniz. Laik bir ülke” diye tepkisini sürdürdü.

Kadın ve tebliğci arasındaki tartışma güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle engellendi.

“BU TACİZ DEĞİL DE NEDİR”

Kadın o anları sosyal medya hesabından, “Bakın az önce İzmir İzban’da kız yeğenimle beraber yürüyen merdivenlerden çıkıyorum arkadan bu ne idüğü belirsiz provokatif adam bana ve yeğenime “cehennemde yanacaksınız” diye bağırmaya başladı, üzerimde ne olduğu çok önemli değil ama yine de söyleyeyim bir kot bir tişört var. Bu taciz değil de ne, bu provokatif bir eylem değil de nedir?” sözleriyle yayımladı.

 

Kaynak: TELE1