Eşine 10 yıl boyunca uyuşturucu verip başka erkeklere tecavüz ettirdi

Yayın tarihi: 3 Eylül 2024 Salı 10:10 am - Güncelleme: 3 Eylül 2024 Salı 10:10 am

Fransa’da 71 yaşındaki Dominique P. isimli kişi 10 yıl boyunca eşine tecavüz etmek ve başka erkeklerin tecavüz etmelerini organize etmek suçunda yargılanıyor.

Davaya göre Dominique P., eşini defalarca uyuşturarak bilincini kaybetmesini sağladı ve internet üzerinden tanımadığı erkeklerle iletişime geçerek onları evine davet etti. Bu erkekler, kadına cinsel saldırıda bulundu.

KADIN TAMAMEN HABERSİZ

Kadının avukatları, müvekkillerinin bu süreçte yaşananlardan tamamen habersiz olduğunu belirtti. Soruşturma kapsamında polis, 72 farklı erkeğin en az 92 tecavüz vakasına karıştığını tespit etti. Bu kişilerden 50’si kimlikleri belirlenerek sanıkla birlikte yargılanıyor.

İsrail’de gözaltındaki Hamas militanına tecavüz iddiasının görüntüsü ortaya çıktı

VİDEOLARI İLK DEFA İZLEDİ

Mağdur kadın, 2020 yılında polisin bilgilendirmesi üzerine yaşananlardan haberdar oldu. Avukatı, bu davanın kadın için “korkunç bir sınav” olacağını ve ilk kez bu saldırıların video kayıtlarını izleyeceğini söyledi.

Polis, sanığın Eylül 2020’de bir alışveriş merkezinde kadınların etek altını gizlice çekerken yakalanması üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, adamın bilgisayarında eşine ait yüzlerce bilinçsiz halde çekilmiş fotoğraf ve video buldu. Bu görüntülerin, çiftin evinde gerçekleşen çok sayıda cinsel saldırıyı gösterdiği öne sürülüyor. Saldırıların 2011 yılında başladığı düşünülüyor. Dominique P., bu saldırıları kaydettiğini de itiraf etti.

1991 YILINDA İŞLENEN SUÇTAN DA YARGILANIYOR

Davada sanığın, 1991’de işlenen bir cinayet ve tecavüz suçlamasıyla da yargılandığı belirtildi.

Kaynak: TRT Haber