Olimpiyatlara giden yol! İBB Spor Okulları’nın kayıtları başladı

Yayın tarihi: 2 Eylül 2024 Pazartesi 1:49 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2024 Pazartesi 2:06 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul, 2020 yılında başlatılan ve binlerce çocuğu sporla buluşturan spor okullarının yeni kayıt döneminin başladığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 2020 yılında başlatılan ve bugüne kadar yüzbinlerce çocuğu sporla tanıştıran; yetenekli olanların da profesyonel kulüplere geçişine olanak sağlayan Spor Okulları’nın yeni dönem kayıtları başladı.

İkişer aylık toplam altı dönemden oluşan İBB Spor İstanbul Spor Okulları’nın birinci dönem kayıtları 22 Eylül’e kadar devam edecek. Okullara 3-17 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabilecek. İBB Spor İstanbul Spor Okulları’nda birinci dönem 7 Eylül’de başlayacak ve 1 Kasım’da sona erecek.

İmamoğlu Paris’teki ‘İstanbul Evi’nin açılışında en büyük hayalini anlattı

4 BİNİ AŞKIN ÇOCUK

Öte yandan Spor İstanbul tarafından yapılan açıklamada “2020’den bu yana 4 bin 861 çocuk gelişim gruplarına seçilirken, yaklaşık 700’ü 97 farklı profesyonel ve amatör kulüplerin altyapısına seçildi.” ifadeleri kullanıldı.

SPOR OKULLARI KAYIT ÜCRETİ 40 LİRA

2024-2025 sezonunda Spor Okulları’nın bir dönemlik kayıt ücretinin ise 40 TL olduğu duyuruldu. Ayrıca kayıt yaptıracak çocuklar için İstanbulkart Başvuru Merkezi’nde kişiselleştirilmiş İstanbulkart temin edilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

NASIL KAYIT YAPILIYOR?

Spor Okulları ile ilgili tüm detaylara ve kontenjan bilgilerine https://spor.istanbul/spor-okullari/ adresinden erişilebilirken, kayıt işlemleri de https://online.spor.istanbul/ adresinden yaptırılabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ