Silivri’den ilk mesaj! Merdan Yanardağ: Haksızlıklara asla boyun eğmeyeceğim

Yayın tarihi: 28 Haziran 2023 Çarşamba 7:28 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2023 Çarşamba 11:03 pm

Hedef gösterildikten sonra tutuklanan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Silivri Cezaevi’nde avukatı ile görüştü. Yanardağ “Haksızlıklara hiçbir zaman boğun eğmeyeceğim” mesajını verdi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, geçen hafta yayınlanan 4 Soru 4 Cevap programında AKP’nin Abdullah Öcalan ile yeni bir çözüm süreci hazırlığında olduğu görüşünü anlatmak için kullandığı sözlerinin bağlamından kopartılarak sosyal medyada dolaşıma sokulmasının ardından “terör örgütü propagandası yapma” suçlamasıyla tutuklandı. Silivri Cezaevi’ndeki Yanardağ 1 gündür tutuklu.

Yanardağ bugün avukatı Bilgutay Hakkı Durna’yla cezavinde görüştü. “Merdan Yanardağ ile Silivri Cezaevi’nde görüştüm. Herkese selamı var. Dayanışma gösteren dostlarına sevgilerini iletiuyor. Sağlığı yerinde” diyen Durna, Yanardağ’ın mesajını ise şöyle aktardı: “Ben her şeye karşı engelleri aşacağımızı düşünüyorum. Herkesi sevgiyle selamlıyorum. Bir şeyin bilinmesini istiyorum. Haksızlıklara hiçbir zaman boğun eğmeyeceğim.”

CHP Merdan Yanardağ için heyet oluşturdu

Savcılık da Merdan Yanardağ’ın ifadesini montajladı

İşte CHP ve Merdan Yanardağ’ı hedef alan Galip Ensarioğlu bakın kimle vekil pazarlığı yapmıştı