Burun estetiği operasyonu 19 yaşındaki kızın sonu oldu! Aile suç duyurusunda bulundu

Yayın tarihi: 4 Eylül 2024 Çarşamba 2:50 pm - Güncelleme: 4 Eylül 2024 Çarşamba 2:50 pm

İstanbul’da 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Heval Pekgöz, hem burun etini aldırmak hem de estetik yaptırmak için girdiği operasyonda anestezi sonrası kalbi durdu. Pekgöz’ün ailesi ihmal iddiasıyla hastane ve sorumlu doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Pekgöz, hem burun etini aldırmak hem de estetik operasyon yaptırmak amacıyla Maltepe’de özel bir hastaneye gitti. Narkoz aşamasında her şey kötüye giderken, genç kız kalp krizi geçirdi. Pekgöz, 20 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Ntv’den Deniz Tüysüz’ün haberine göre, genç kızın ailesi, kızlarının ölümünde ihmaller zinciri olduğunu iddia etti. Anestezi sonrasında kızlarının kalbinin durduğu ancak kendilerine durumunun çok iyi olduğunu söylendiğini ifade eden baba Ferhat Pekgöz, önce tedbir olarak Kurtköy’deki bir hastaneye götürüldüklerini, daha sonra ise 112 kaydı açılmadığı için tekrar başka bir şubeye yönlendirildiklerini anlattı.

AYNI GÜNDE 3 HASTANE DEĞİŞTİRDİ

Baba Pekgöz, aynı gün içinde 3 hastane değiştirmek zorunda kaldıklarını, ihmal yüzünden kızlarının hayatını kaybettiğini söyledi.

AİLEDEN SUÇ DUYURUSU

Anne Özlem Pekgöz de kızını yoğun bakımda görmek istediğini ancak izin verilmediğini, gözlerinin sedyedeyken açık olduğunu ve entübe olmadığını anlattı. 30 Ağustos’ta kızlarını kaybeden Pekgöz ailesi, hastane ve sorumlu doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

İngiliz kadın da estetik kurbanı! Ameliyat sırasında narkozun etkisi geçti

 

 

Kaynak: NTV