Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik, Nuri Alço’yu işaret etti: Yardım ediyor gibi prim yapmaya çalışanlar var

Yayın tarihi: 4 Eylül 2024 Çarşamba 10:52 am - Güncelleme: 4 Eylül 2024 Çarşamba 10:52 am

Yaşamını yitiren Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, “Kendini annemin dostu diye lanse edip yardım ediyor gibi prim yapmaya çalışanlar var” diyerek Nuri Alço’yu işaret etti. Calvin, “Cenazeye yönelik yardımda da bulunmadı. Kendisi sadece başın sağ olsun diye telefon açtı” dedi.

Şarkıcı Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin annesinin son anlarını anlattı.

Günaydın gazetesinden Tuba Kalçık’a konuşan Anjelik Calvin, “Ağır KOAH hastasıydı. Nefes alamadığı için inliyordu. Çok ısrar ettim ama ikna edemedim. Yatakta ölü bulunması ve saatler önce ölmesinden dolayı polisler incelemeye aldı” diye konuştu.

ÖLÜM SEBEBİNİ ANLATTI

Ahu Tuğba’nın ölüm sebebini de açıklayan Anjelik, “Annem başım ağrıyor diye migren ilaçları almıştı. Aç karnına aldığı için mideyi kanatmış. Yemek bile yiyemiyordu. Şekerli yoğurt vermiştim. Şimdi polisler tüm ilaçlarını topladı ve incelemeye aldı” dedi.

“ÖLÜM HABERİNDE NİYE NURİ ALÇO’NUN ADI GEÇİYOR ANLAMIYORUM”

Anjelik Calvin’in Nuri Alço ile ilgili sözleri ise dikkat çekti. “Şunu da söylemek isterim, annemin kendini dostu diye lanse edip yardım ediyor gibi prim yapmaya çalışanlar var” diyen Calvin şöyle devam etti:

“Nuri Alço mesela. Sürekli beyan halinde, anlamak mümkün değil. Annemin ölüm haberinde niye Nuri Alço’nun adı geçiyor anlamıyorum. Cenazeye yönelik yardımda da bulunmadı. Kendisi sadece başın sağ olsun diye telefon açtı.”

Cenaze işlemleriyle kendisinin ve gazeteci büyüklerinin ilgilendiğini söyleyen Anjelik, manevi babası Örfi Bilgin’in yanı sıra Cemal Kalyoncu ve Mevlüt Çavuşoğlu’nun da konsolosluk aracılığıyla ulaştığını ve yardımcı olduğunu aktardı. Annesinin “Ben ölürsem beni burada bırakma, beni doğdum yere gömün” dediğini belirten Calvin, bu işlem için 20 bin dolar gerektiğini söyleyerek “Kültür Bakanlığımız üstlenmek istiyor. Başka yardım etmek isteyenler de var” dedi.

Ahu Tuğba’nın ölümünde çarpıcı gelişme! ABD’li yetkililer ‘şüpheli ölüm’ kategorisine aldı

Kaynak: Günaydın