YRP’li Emrullah Akpunar kendisine ‘çoban bile olamaz’ diyen AKP’ye katıldı

Yayın tarihi: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 4:28 pm - Güncelleme: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 5:37 pm

Haber: TELE 1 HABER MERKEZİ

AKP’li Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in seçim döneminde ‘Çoban bile olamaz’ dediği Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar AKP’ye katıldı.

AKP’nin 23. yıl etkinliğinde çoğunluğu Yeniden Refah Partili 13 belediye başkanı AKP’ye katıldı. Sosyal medya hesabından dün istifa haberini paylaşan Yeniden Refah Partisi’nin adayı olarak girdiği yerel seçimde Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar da o isimlerden biri oldu.

Ancak söz konusu bu transfer akıllara seçim dönemindeki ‘çoban’ polemiğini getirdi.

YRP’den istifa eden belediye başkanı yorumları gizledi

“ÇOBAN BURADA KİBİR ABİDELERİ NEREDE?” DEMİŞTİ

AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yerel seçim öncesi katıldığı bir televizyon programında Emrullah Akpunar için “O arkadaşımızdan belediye başkanı olmaz. Çoban bile olmaz” demişti. Seçimde ipi göğüsleyen Akpunar, bunun üzerine çoban kıyafeti ile tur atıp zaferini kutlamıştı. Akpunar, “Çoban burada kibir abideleri nerede” demişti.

Emrullah Akpunar, istifa ederek AKP’ye geçeceği iddialarına ilişkin de, “Bu soruya kaçamak cevap vermeyecek kaç kişi çıkar, bir Emrullah Akpunar var. Millet beni bu partiden seçmiş, bu parti ile giderim. Benim partim” demişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ