Gelecek Partisi AKP’ye mi geçiyor? Selçuk Özdağ’dan iddialara net yanıt!

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 1:48 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 1:48 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Gelecek Partisi  Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Özdağ, partisinin AKP’ye geçeceği ile ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Özdağ, Gelecek Partisi’ne operasyon yapıldığını söyledi.

CHP listelerinden seçilerek TBMM’ye giren bazı Gelecek Partili milletvekillerinin AKP’ye katılacağı iddiaları konuşulmaya devam ederken, Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, AKP ile bazı görüşmeler yaptıklarını doğrulamış ve “Ahmet Davutoğlu’nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. AK Parti’ye geçeceksek Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz” demişti.

Mehmet Metiner Gelecek Partisi’nin AKP’ye katılacağı iddialarına ateş püskürdü

Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Özdağ, partinin geleceği ve söz konusu iddialara ilişkin TELE1’e açıklamalarda bulundu.

“Biz bulunduğumuz yerdeyiz muhalefet yapamaya devam edeceğiz” mesajı veren Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi’ne operasyon yapıldığını söyleyerek ” Halk bize muhalefet görevi verdi milletimiz. Biz muhalefetimizi yapıyoruz ve iktidar olmak için yarışıyoruz” dedi.

“OPERASYON YAPIYORLAR”

Selçuk Özdağ söz konusu iddialar hakkında şunları söyledi:

“Bizimle ilgili operasyon var. 5 ay önce başladı. Bir 5 kişi AKP’ye gidiyordu, önce 1 kişi sonra 3 ve 5 oldu. 2 veya 3 arkadaşımızla CHP’ye gidiyordu. Ben de Mansur Bey’in yakınıymışım ve onunla beraber hareket ediyormuşum. Bazı programlar bunlara tahsis edildi. Ben bu programlara bağlanmak istedim ama bağlamadılar. Ben Gelecek ve Saadet grup başkanıyım. Açıklama gönderdim yayınlamadılar. Sonra bunlarla konuştum bazen açmadılar ama yayınlamadılar. Bu bir operasyon. Bizi Gelecek Partisi’ni hedef almış vaziyetteler. Bizim sırtımızdan birileri hesaplaşmak istiyor.

Kulis! İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden vekiller AKP’ye geçecek

GRUBUMUZU DAĞITMAK İSTİYORLAR

Bizim grubumuzu dağıtmak istiyorlar. Biz muhalefette ciddi bir diyalog içindeyiz.  Biz Gelecek Partisi olarak bulunduğumuz yerdeyiz.

“BİZ MUHALET YAPIYORUZ, İKTİDAR OLMAK İÇİN YARIŞIYORUZ”

Yarın Genel Başkan’ımızı iadeyi ziyaret için İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ziyarete gelecekler. Yarın saat 14’te Ahmet Davutoğlu bey önemli bir açıklama yapar, gazetecilere. Biz bulunduğumuz yerdeyiz bize muhalefet görevi verdi milletimiz. Biz muhalefetimizi yapıyoruz ve iktidar olmak için yarışıyoruz. Bunun için gayret sarf ediyoruz. Biz kurumsal olarak bir teklif yoktur. Milletvekili arkadaşlarımız da milletin kendilerine vermiş olduğu oyun hakkını vermeye çalışan onurlu insanlardır.”

Mehmet Metiner Gelecek Partisi’nin AKP’ye katılacağı iddialarına ateş püskürdü

Kaynak: HABER MERKEZİ