Aslı Baykal ve Fatih Altaylı kavgası büyüdü: Patates, dangalak oğlu dangalak

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 12:12 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2024 Pazar 12:12 pm

Haber: TELE 1 HABER MERKEZİ

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal kendisi ve Halk TV’nin satışıyla ilgili sert ifadeler kullanan Fatih Altaylı‘ya yanıt verdi. Baykal, Altaylı için “Halk TV’nin parti parası ile kurulduğunu söyleyen dangalak oğlu dangalak bunu ispatlamak zorundadır” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal ve Halk TV’nin satışıyla ilgili sert ifadeler kullandı.

Aslı Baykal’a ‘patates’ diyen Altaylı, “CHP’nin parasıyla alınmış bir kanalı parayla sattınız ve cebe attınız” iddiasında bulundu. Altaylı, “Aslı Baykal adından bahsetmeyi sevmiyorum ben. Benim açımdan patates gibi bir şey. Ona değer katan kısmı toprak altında olduğu için. Babası Deniz Baykal olmasa kim onun adını niye ansın. O yüzden bir kıymeti yok benim açımdan. Ben ona yıllardır aynı soruyu soruyum. Kardeşim partinin parasıyla alınmış kurulmuş Halk TV’yi parayla sattınız. Ve parayı da cebe attınız. Oradan gelen parayı hangi hakla cebinize attınız. Bu soruya yanıt veremiyor” dedi.

“DANGALAK OĞLU DANGALAK”

Sert ifadeler kullanan Altaylı’ya Aslı Baykal’dan yanıt gecikmedi. Kanalın babasının parasıyla alındığını söyleyen Baykal, “Ve yine babamın olan bu kanal, tüm medyada olduğu gibi, onun görüşleri doğrultusunda yayın yaptı ve CHP oyları yavaş yavaş yükseldi” dedi.

Aslı Baykal’ın paylaşımı şöyle:

“Halk Tv’nin parti parası ile kurulduğunu söyleyen dangalak oğlu dangalak bunu ispatlamak zorundadır. Neden babamın tv kanalı olması gerektiğini anlatayım. 1923 CHP kuruldu 1980 darbe ile kapatıldı SHP açıldı SHP aynı şimdiki CHP yapısına geldi, karmakarışık, belediyeler para kazanmak için çalışıyordu milliyetçilik rafa kalkmıştı. Rahatsız olan Deniz Baykal büyük mücadele verdi ve bu sırada çok saldırı oldu özellikle sol medyadan CHP’yi açtı yine saldırılar ve yine sol medyadan, şimdikiler gibi kendisini ifade edebilmesinin tek yolu bir kanal idi.”

Fatih Altaylı’dan “Milli değerlere bağlı çocuklar yetiştireceğiz” diyen Mahinur Aktaş’a ‘Fransız okulu’ tepkisi

Aslı Baykal’ı paylaşım yaptığına pişman ettiler!

Aslı Baykal, Fatih Altaylı

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal kendisi ve Halk TV’nin satışıyla ilgili sert ifadeler kullanan Fatih Altaylı’ya yanıt verdi. Baykal, Altaylı için “Halk TV’nin parti parası ile kurulduğunu söyleyen dangalak oğlu dangalak bunu ispatlamak zorundadır” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ