İstanbul’da motosikletli saldırı! Ölü ve yaralılar var

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 8:14 am - Güncelleme: 11 Ağustos 2024 Pazar 9:04 am

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde motosikletli 2 kişinin gerçekleştirdiği silahlı saldırıda, 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Türkiye’de silahlı saldırı haberleri sıklıkla gündeme geliyor. Bu kez de Sultangazi’de motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı korkunç saldırı 10 Ağustos Cumartesi günü saat 22.15 sıralarında meydana geldi.

İstanbul’da motosikletli saldırgan paniği! Etrafa ateş açıp kaçtılar

1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

Motosikletli 2 kişi, daha önceden husumetli oldukları iddia edilen bir kişiyi hedef alarak silahla defalarca ateş açtı. Çevrede bulunan bir düğün salonunun önünde bekleyen gruba ve sokaktaki kişilere de isabet eden mermilerden 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

SALDIRGANLAR OLAY YERİNDEN KAÇTI

Saldırganlar olay yerinden kaçarken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

AĞIR YARALI KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla hastaneye kaldırılan ağır yaralı Zafer Eren (20) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÇEVREYE SAÇILAN ONLARCA MERMİ KOVANI TESPİT EDİLDİ

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde çevreye saçılan onlarca mermi kovanı tespit edildi.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Olay yerinden kaçan saldırganlar ise aranıyor.

Kaynak: DHA