Özel, İmamoğlu ve Yavaş’ın yarı final sevinci

Yayın tarihi: 6 Ağustos 2024 Salı 11:29 am - Güncelleme: 6 Ağustos 2024 Salı 1:06 pm

Kadın Voleybol Milli Takımımız, Paris’te çeyrek final maçında Çin ile karşılaştı. Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da Filenin Sultanları’na tribünde destek verdi.

Olimpiyatlarda Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı, Çin ile çeyrek final karşılaşmasına çıktı.^Karşılaşmayı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da izledi.

FORMA GİYDİLER

Paris’e giden Özel, İmamoğlu ve Yavaş ilk olarak Çeyrek Final’e kalan Kadın Milli Voleybol takımının Çin ile sabah saatlerindeki maçında birlikte görüntü verdi. Başkanlar, milli takımın maçını tribünde yan yana oturarak izledi. Özgür Özel ve Mansur Yavaş’ın kırmızı milli takım forması giydiği görüldü.

EKİPLERİ KATILMADI

Özel ve Yavaş’ın yakın çalışma ekiplerini dahi almadan çıktıkları yolculuğun seyrini Olimpiyatlarda Türk sporcuların başarısı belirleyecek. Yavaş’ın ASKİ Spor Klubü’nün müsabakalarını da izleyeceği öğrenildi. Öte yandan Paris turuna CHP’li bazı İstanbul ilçe belediye başkanları da katılıyor.

SEVİNÇLERİ TRT’YE YANSIDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sevinci TRT ekranlarına da yansıdı

YARI FİNAL SEVİNCİ

Özgür Özel, Mansur Yavaş, Dilek ve Ekrem İmamoğlu’nun yarı final sevinci kameralara yansıdı

Kaynak: TELE1