Zerrin Özer’den sağlık durumuna ilişkin açıklama: Darülaceze’deki tedavim sona erdi

Yayın tarihi: 30 Kasım 2023 Perşembe 6:47 pm - Güncelleme: 30 Kasım 2023 Perşembe 6:47 pm

Kişilik bozukluğu hastalığı yaşadığını açıklayan şarkıcı Zerrin Özer, Darülaceze’deki tedavisinin sona erdiğini açıkladı. Özer, tedavisine Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde devam edileceğini söyledi.

Kişilik bozukluğu hastalığıyla mücadele ettiğini açıklayan Zerrin Özer, yakından takip edilebilmesi için doktorunun tavsiyesi üzerine Darülaceze’de bulunan fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özer, ile dün Darülaceze’deki tedavisinin sona erdiğini duyurdu. Özer, tedavi sürecinin Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nin doktorları tarafından yönetileceğini söyledi.

Özer’in açıklaması şu şekilde:

“Dün itibarı ile sevgili doktorumun vesile olduğu, değerli kurum Darülaceze’deki tedavim sona erdi. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler ederim. Bundan sonraki aşamada günlük hayatımı az da olsa etkileyen yürürken yaşadığım denge problemiyle ilgili tedavi sürecim muhteşem tıbbi donanım ve profesyonel ekibe sahip Çam ve Sakura Hastanesi’nin kıymetli doktorları tarafından yönetilecektir”

‘Darülaceze’de tedaviye alınan Zerrin Özer sitem etti!

Kaynak: TELE1