‘Darülaceze’de tedaviye alınan Zerrin Özer sitem etti!

Yayın tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma 11:29 am - Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma 1:04 pm

Kişilik bozukluğu hastalığı yaşadığını açıklayan şarkıcı Zerrin Özer Darülaceze’de bulunan fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi  görmeye başladı. Özer konuya dair açıklamada bulunarak, “Sağlık problemlerimin tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle seçtiğim kurumun ismini, misyonunu ön yargılı ve yanlış bir şekilde kullanarak, tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum maalesef” dedi.

Müziği bıraktığını açıklamasından 3 ay sonra “Dayanamıyorum” diyerek kararından vazgeçen  Zerrin Özer borderline (kişilik bozukluğu) hastalığıyla mücadele ettiğini o dönem belirtmişti.

DARÜLACEZE’DE TEDAVİYE ALINDI

Kişilik bozukluğu hastalığıyla mücadele ettiğini açıklayan Zerrin Özer’in anksiyetesi arttı. Zerrin Özer, yakından takip edilebilmesi için doktorunun tavsiyesi üzerine Darülaceze’de bulunan fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındı. Daha önce omuriliğinden ameliyat olan Özer’in bu sağlık sorununa da çözüm aranacak.

Zerrin Özer, “yapmayın” dedi: Öldükten sonra oradan da karışırım

ÖZER’DEN AÇIKLAMA

Zerrin Özer’den söz konusu iddialarla ilgili ‘Düşkün ve düşmüş değilim’ diyerek açıklama yaptı. Özer’in açıklaması şu şekilde:

“Kıymetli sevenlerim ve değerli basın mensupları. Maalesef dünden beri çıkan haberleri şaşkınlıkla izlemekteyim. Her şeyden önce Darülaceze Sayın Hamza Cebeci başkanlığında kendisini sürekli yenileyen ve tüm sağlık çalışanları ve destek ekipleriyle son derece profesyonelce çalışan bir kurumdur. Huzurevi olması haricinde sağlık anlamında destekleyici birçok birikimi bünyesinde barındırmaktadır. Günlük hayatımı hafifte olsa etkileyen birtakım zincir fiziki sağlık problemlerimin tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle seçtiğim bu konuda ihtisas sahibi doktorların görev yaptığı kurumun ismini, misyonunu ön yargılı ve yanlış bir şekilde kullanarak, tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum maalesef. Bu tür amacını aşan konularla gündemi meşgul etmeyelim lütfen. Sevenlerin, canlarım Zerrin’iniz gayet iyi. Hiç merak etmeyin. Sevgilerimle”

Kaynak: TELE1