Yenilgiyi hazmedemeyen Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: Boskovic, Vargas’tan daha iyi

Yayın tarihi: 5 Eylül 2023 Salı 6:13 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2023 Salı 6:40 pm

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye yenilgisi sonrası Sırp voleybolcularla yaptığı konuşmada Tijana Boskovic’e dönerek, “Tijana, onlar ne derse desin, senin o Vargas’tan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz” dedi.

2023 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’ye finalde kaybeden Sırbistan’ın Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, kaybedilen final sonrasında açıklamalarda bulundu. Vucic konuşmasında Daniele Santarelli, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt’a da değindi.

SANTARELLİ DE HEDEFİNDEYDİ

Vucic, Santarelli’ye “Sırbistan bayrağını kaldırdığınızda gurur duyduğumuz, o güzel gülümsemeyle mücadele ettiğiniz, Santarelli gibi olmadığınız ve başkasının yenilgisine sevinmediğiniz için, her şey için sonsuz teşekkür ederiz” sözleriyle gönderme yaptı.

Göz yaşartan mesaj! Filenin Sultanları Türk Hava Sahası girişinde böyle karşılandı

“VARGAS’TAN DAHA İYİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Vucic konuşmasının devamında ise Sırp voleybolcu Tijana Boskovic’e dönerek, “Tijana, onlar ne derse desin, senin o Vargas’tan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ve sen de ülkedeki herkesin aynı şeyi düşündüğünü biliyorsun.” dedi.

“PARİS’TE İŞLER FARKLI OLACAK”

Boskovic’e söylediklerinin ardından konuşmasına devam eden Vucic, Sırbistan’ın şampiyonadan gümüş madalya ile dönmesi hakkında Paris Olimpiyat Elemelerine gönderme yaparak şöyle konuştu: “Çok sayıda altın kazandıktan sonra gümüş kazanmak bir yenilgi değildir. Bu yenilgi Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ın sevinmesi, sevindirilmesiydi. Onlara tebrikler ama Paris’te işler farklı olacak.”