Göz yaşartan mesaj! Filenin Sultanları Türk Hava Sahası girişinde böyle karşılandı

Yayın tarihi: 5 Eylül 2023 Salı 12:58 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2023 Salı 1:40 pm

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği, Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları’nı Türk Hava Sahası girişinde kuleden kutladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek şampiyon oldu. Filenin Sultanları’nın başarısı tüm yurtta coşkuyla karşılandı.

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği’nin yurda dönmek üzere uçakta olan şampiyonları kutlaması da sosyal medyada gündem oldu.

Kule kontrolde çalışan kadın görevlinin pilotla gerçekleştirdiği ve “Kadın milli voleybol takımımıza iletmek istediğimiz bir mesajımız var” şeklinde başlayan konuşmanın devamında şu ifadeler yer aldı:

Türkiye Cumhuriyeti Kadın Mğilli Voleybol Takımımız, Türk Hava Sahası’na, vatanınıza hoş geldiniz. Tarifsiz özveriniz ve benzersiz başarınızla göğsümüzü bir kez daha kabarttınız. Atatürk’ün açtığı yolda Türk kadının neler yapabildiğini bir kez daha gösterdiğiniz için sizlere müteşekkiriz.”

Derneğin kutlamayı paylaştığı gönderisinde “Filenin Sultanlarını Türk Hava Sahasının girişinde karşıladık, Hava Trafik Kontrolörleri olarak tebrik mesajımızı ilettik” denildi.

Eski futbolcu Ümit Özat Filenin Sultanları’nın yıldızı Melissa Vargas’ı hedef aldı!