Parasını CHP’nin ödediği billboardda AKP’nin reklamını yaptılar

Yayın tarihi: 3 Mart 2024 Pazar 1:55 pm - Güncelleme: 3 Mart 2024 Pazar 3:08 pm

İstanbul Sultangazi’de, 2 Mart 2024’te Cumhuriyet Halk Partisi’ne parası ödenmiş bir şekilde tahsis edilen reklam alanında AKP Sultangazi adayının ve AKP İBB Adayı Murat Kurum’un reklamı yapıldığı söylendi.

CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösterdi.

Murat Kurum ve Turgut Altınok’un reklamlarına İsrailli firma aracılık etti

Epözdemir şunları söyledi:

“Sultangazi’de, ücretini ödeyerek ve resmi prosedürleri tamamlayarak, kullanım hakkı 1-3 Mart tarihlerinde olmak üzere kiraladığımız bir reklam alanı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Murat Kurum’un ilçemizde gerçekleştirdiği bir miting bahane edilerek gasp edilmiştir.

Sultangazi Belediyesi’ne ait bu reklam alanı kullanım hakkı Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un keyfi kararlarına göre dizayn edilemez. Bu tarz keyfi ve hukuk dışı uygulamalara hangi parti lehine ya da aleyhine olursa olsun tenezzül edilmesi demokrasimiz için bir yaradır.

Bu hukuk dışı uygulamalar ne Sultangazi’de ne de İstanbul’da, 31 Mart’ta halkın ve halkçı belediyeciliğin zaferini engellemeye yetmeyecektir. Konuya dair gerekli tüm hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyuna duyurmak isterim. İstanbul başardı, ne yaparsanız yapın yine başaracak. Sultangazi nefes alacak!”

(ANKA)

Kaynak: ANKA