Otobüs şoförünün yaşlı adamı azarladığı anlar kamerada

Yayın tarihi: 1 Nisan 2022 Cuma 5:58 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2022 Cuma 5:58 pm

Tekirdağ’da belediye otobüsüne binen yaşlı bir adam, 65 yaş üstünün otobüslere ücretsiz binmesini sağlayan kartı gösterip ücret ödemeden ilerleyeceği sırada şoförün hakaretlerine maruz kaldı. Şoför yaşlı yolcuya ” Sana hakkım zehir zıkkım olsun” dedi.

Tekirdağ’da otobüs şoförünün yaşlı yolcuya sarf ettiği hakaretler başka bir yolcunun cep telefonu tarafından kaydedildi. Otobüse binen yaşlı bir adam, 65 yaş üstünün otobüslere ücretsiz binmesini sağlayan kartı gösterdikten sonra koltuğa oturmak için hareket etmek istedi. Bu sırada şoför yaşlı vatandaşlara sağlanan ücretsiz ulaşım hakkını kullanan yolcusuna hakaret etmeye başladı.

Görüntülerde ibelediye otobüsü şoförünün yaşlı adama “Sana hakkım zehir zıkkım olsun, 25 lira olmuş mazot” dediği anlaşıldı. Yaşananlar bir yolcunun cep telefonu tarafından kaydedildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a çağrı yapan görüntüleri çeken yolcu “Sayın Başkan bakın bu videoyu bugün çektim. 01.04.2022 saat 12.00’da, şikayet ettiğim şoför 65 yaş üstü bir vatandaş ile tartışıyor. Nasıl bir hakkı varsa hakkını haram ediyor. Herkes içerisinde bu vatandaşlarımızı küçük düşürüyor. #Tekirdağ” mesajını paylaştı.

Erdoğan’dan gençlere tavsiye: İmkanınız olursa dünyayı gezin