Mehmet Aslantuğ’dan eski eşi Arzum Onan’a romantik mesaj!

Yayın tarihi: 1 Kasım 2023 Çarşamba 2:56 pm - Güncelleme: 1 Kasım 2023 Çarşamba 3:49 pm

Evlilikleri biten ancak arkadaşlıkları süren Mehmet Aslantuğ eski eşi Arzum Onan’ın doğum gününü romantik  bir şiirle kutladı.

Magazin dünyasının örnek çitleri arasında gösterilen ancak ani bir kararla 29 Mayıs’ta anlaşmalı olarak boşanan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ gündem olmaya devam ediyor. Mehmet Aslantuğ eski eşi Arzum Onan’ın 50. yaşını şiirle kutladı.

“İYİ Kİ DOĞDUN GÜZEL KIZ”

Aslantuğ, eski eşi Arzum Onan’ın 50. yaş gününde romantik bir paylaşımla kutladı. Onan için bir şiir yazan Mehmet Aslantuğ, şiirini seslendirdiği bir video paylaştı.

Aslantuğ paylaşımına şu notu ekledi:

İyi ki doğdun güzel kız
Bir Ekim sabahı
Kadınlarına da Güneş gibi parlayan
100. Yılda ki, 50. yaş gününe
Son Ekim sabahına
Hoş geldin.

Arzum Onan Mehmet Aslantuğ ile ayrılığının ardından ilk kez konuştu

“BEN TERK ETMEDİM” DEMİŞTİ

Boşanmanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mehmet Aslantuğ “Biricik sevgili Arzum’u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim. Bir yıl önce; dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım; ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum” demişti.

Ünlü oyuncu, sözlerine “Ben de… Pek kolay olmasa da… Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım. Sadece şunu söyledim: ‘Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara.’ Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın, kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak” diye devam etmişti.