Arzum Onan Mehmet Aslantuğ ile ayrılığının ardından ilk kez konuştu

Yayın tarihi: 13 Ekim 2023 Cuma 10:47 am - Güncelleme: 13 Ekim 2023 Cuma 11:09 am

Uzun süren evliliklerinin ardından oyuncu Mehmet Aslantuğ ile boşanan Arzum Onan ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Onan, “Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olamaz” dedi.

El ele gittikleri Beykoz Adliyesi’nde evliliklerini sonlandıran Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu Arzum Onan, meslektaşı Mehmet Aslantuğ ile biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. Mehmet Aslantuğ’la 27 yılın ardından ayrılan Arzum Onan, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği öncülüğünde düzenlenen ve kadınlarda meme ve yumurtalık kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmeyi amaçlayan ‘Kontrol sende cevabı gende’ projesinin elçisi oldu. Onan, etkinlik sonrasında biten evliliği hakkında konuştu.

“Kolay olmadı, acı çektim, üzüldüm, aylar kelimeler bulmaya çalıştım… Ben terk eden taraf değilim. Yorgundu… Hiçbir şey yazıldığı çizildiği gibi değil. Sadece hukuken boşandıktan sonra yolları ayırmak istedim” diyen Aslantuğ, “Ben ona ihanet etmedim. Magazinin yazdığı gibi, ben biraz da para sahibi bir hanımefendinin, hayatımda yüzünü bile görmediğim birinin bendeki yeri dolayısıyla boşanmadım, boşanmayı da ben istemedim” ifadesini kullanmıştı.

Mehmet Aslantuğ’dan aşk iddialarına yanıt: Ne aşk adamıymışım be!

“ALIŞIYORUM”

Arzum Onan, “Şu dönem kolay değil ama alışıyorum” dedi. Aslantuğ’la arasının iyi olduğunu belirten eski Türkiye güzeli, “Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olamaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Biz görüşmüyor değiliz. Ortada oğlumuz Can var” diye konuştu.

Mehmet Aslantuğ aylar sonra konuştu: Ben terk eden değilim, bunu ne hayal ettim ne de teklif ettim

NE OLMUŞTU?

Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini 10 dakikalık bir duruşma sonrası sonlandırmış, boşanmaya el ele giden çift günlerce konuşulmuştu. Neden ayrıldıkları merak edilen çiftten Aslantuğ’un “Ben terk etmedim” açıklaması çok konuşulmuştu.”

Instagram hesabından bir video yayınlayarak boşanmasının ardından çıkan ihanet iddiasını kesin bir dille yalanlayan Mehmet Aslantuğ “Arzum yorulduğunu ve kendini bulmak istediğini söyleyerek, ayrı eve çıkmak istediğini söyledi. Sahiplendiğimi, üzerine titrediğimi zannettiğim belki de o titremede bunalttığımı görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanına saygı duymak zorundaydım” demişti.