Meclis’te parsel parsel kavgası! “Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız”

Yayın tarihi: 16 Aralık 2023 Cumartesi 11:57 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2023 Pazar 12:04 am

İçişleri Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğü Meclis Genel Kurulu’nda AKP vekili Osman Gökçek’in CHP’ye yönelik suçlamalarına CHP’li Gökhan Günaydın‘dan yanıt geldi.

TBMM’de İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine AKP grubu adına Ankara Milletvekili Osman Gökçek konuştu. Gökçek, konuşmasında CHP’yi suçladı. Gökçek, “1948’e kadar Hacca gitmek yasaktı, ülkücü abilerime işkence yaptınız, 1938’de Tunceli’de zulmettiniz” diye konuştu. CHP Milletvekili Gökhan Günaydın ise Osman Gökçek’in babasını da işaret ederek Siz Ankara’yı parsel parsel satmış bir ailesiniz. Hukuk devletinde sen de baban da sadece yargılanırsınız ve hapiste ömrünüzü geçirirsiniz. Bugünler geçecek, bu memleket hukuk devleti olacak, bunların hepsinin hesabını Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız” dedi.

CHP’den ‘2002’den önce traktör yoktu’ diyen vekile: Tarihi fesli Kadir’den okuyunca işte böyle oluyor

Günaydın konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Beyefendinin babası hâlâ Ankara Büyükşehir Belediyesinin evinde oturuyor, yıllarca belediyenin aracını iade etmedi, Ankara’yı parsel parsel sattılar. FETÖ’yle irtibatı ortada ama utanma olmadığı için hâlâ konuşuyor. Osman Gökçek adında TBMM’de koltuk işgal eden bir kişiye cevap vermek zorunda kaldığım için çok mutsuzum. Gökçek ailesinin CHP’ye söz edebilme haddi olamaz. Siz Ankara’yı parsel parsel satmış bir ailesiniz. Hukuk devletinde sen de baban da sadece yargılanırsınız ve hapiste ömrünüzü geçirirsiniz. Bugünler geçecek, bu memleket hukuk devleti olacak, bunların hepsinin hesabını Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız”

Meclis’te parsel parsel kavgası! "Gökçek ailesinden şakır şakır soracağız"

Kaynak: TELE1