Kendisini öğretmen olarak tanıtıp 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti!

Yayın tarihi: 23 Ocak 2023 Pazartesi 11:46 am - Güncelleme: 23 Ocak 2023 Pazartesi 11:55 am

Kahramanmaraş’ta 10 yaşındaki kız çocuğuna kendisini öğretmen olarak tanıtıp cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan 27 yaşındaki M.G.’ye 54 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Kız çocuğunun iş çamaşırında sanığın DNA’sı bulundu.

Kahramanmaraş’ta 10 yaşındaki kız çocuğuna kendisini öğretmen olarak tanıtıp cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan 27 yaşındaki M.G.’ye 54 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

M.G.’nin 16 Eylül 2022’de Narlı Mahallesi’nde çocuğun yanına otomobiliyle gittiği, kendisini öğretmen olarak tanıtarak araca binmesini sağladığı, sonra da mahalle dışına çıkararak istismarda bulunduğu iddia edildi.

15 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve şantaj iddiasına 3 tutuklama

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Okula giden H.Y.’nin yaşadıklarını anlattığı öğretmenler, durumu jandarmaya bildirdi. Gözaltına alınınca suçlamayı reddeden zanlı tutuklandı. G.’yı teşhis eden çocuk ise zanlının kendisini müzik öğretmeni ‘Tümay’ olarak tanıttığını söyledi. Kız öğrenci ayrıca şüphelinin kendisini bir büfeye götürdüğünü belirtti.

Büfeye de giden ekipler, güvenlik kameralarını incelediğinde G.’nin olayın olduğu saatlerde büfeye gittiğini tespit etti. Çocuğun kıyafetlerinden alınan örnekler adli tıpa gönderildi.

DNA’SI BULUNDU

Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma sürerken, Adli Tıp’tan da rapor geldi. Raporda, çocuğun iç çamaşırından alınan örneklerin M.G.’nin DNA’sıyla uyuştuğu belirtildi.  Pazarcık’ta ağır ceza mahkemesi olmadığı için G. hakkında fezleke düzenlenip Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi.

Dosyayı inceleyen savcı, M.G. hakkında ’12 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’dan 24 yıldan 54 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması istemiyle iddianame hazırladı. İddianame Kahramanmaraş 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Dini vakıf müdürü 14 yaşındaki çocuğu istismar etti! “Sakın kimseye söyleme”