Kasım indirimlerine İBB de katıldı! İstanbulkart’ta iade dönemi başlıyor

Yayın tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi 9:29 am - Güncelleme: 6 Kasım 2023 Pazartesi 10:36 am

Alışverişlerdeki kasım kampanyası fırtınasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB) katıldı. İstanbulkart’ta iade dönemi başlıyor. İade şartlarını sağlayanlara İstanbulkart bakiyesi geri verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da toplu ulaşım ve alışverişlerde kullanılan İstanbulkart için iade kampanyasını duyurdu. 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında cumartesi ve pazar günleri toplu taşıma araçlarında ilk (QR) karekod geçişlerinde yüzde 10 bakiye iade edilecek.

İstanbulkarta parmak izi ve yüz tanımayla giriş kapatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin hem ulaşımda, hem de alışverişte kullandığı İstanbulkart’a destek sağlama kararı aldı.

 

İSTANBULKART NEDİR?

İstanbulkart, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan BELBİM tarafından geliştirilip üretilen akıllı şehir kartı. İstanbul’daki ulaşım araçlarında, tuvaletlerde, Hamidiye su otomatlarında, sosyal tesisler, yemek ve market alışverişleri için kullanılabiliyor.

İSTANBULKART NASIL ALINIR?

İstanbul genelinde tüm BELBİM temsilcisi olan büfelerden, bakkallardan, marketlerden ya da biletmatiklerden (otomatik dolum/satış makineleri) ‘anonim’ İstanbulkart temin edebilirsiniz.