İşte Arda Güler’in sahaya çıkabileceği ilk maçın tarihi ve saati

Yayın tarihi: 26 Aralık 2023 Salı 1:17 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 1:17 pm

Sezon başında Fenerbahçe’den İspanyol devi Real Madrid’e transfer olan milli futbolcu Arda Güler‘in ilk maçına ne zaman çıkacağı belli oldu.

İspanyol basınından gazeteci Alberto Pereiro’nun haberine göre; Eduardo Camavinga, Arda Güler ve Dani Carvajal’ın, 3 Ocak’ta Santiago Bernabeu’da oynanacak olan Real Mallorca karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi.

SEZON BAŞINDAN BERİ SAKATLIK YAŞIYOR

Real Madrid’e geldiğinden bu yana ilk sağ dizinden sakatlanarak 14 Ağustos’ta ameliyat olan Arda Güler, iyileştikten kısa bir süre sonra 26 Eylül’de bu kez sol ayak arka adalesinden sakatlanmıştı. Daha sonra da sakatlığı nükseden milli futbolcu bireysel olarak çalışmalarına devam ediyor.

ANCELOTTİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada, “Arda Güler, Noel dönüşünde takıma dahil olacak” ifadelerini kullanmıştı.

ARDA’NIN OYNAYABİLECEĞİ MAÇ NE ZAMAN?

Öte yandan son lig maçında Alaves’i deplasmanda 1-0 mağlup eden ve yeni yıla 45 puanla lider giren Real Madrid, bir sonraki maçını 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 21.45’te Real Mallorca ile sahasında oynayacak.

Arda Güler’in dönüşü bir kez daha ertelendi

Kaynak: TELE1