Arda Güler’in dönüşü bir kez daha ertelendi

Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 Perşembe 5:42 pm - Güncelleme: 14 Aralık 2023 Perşembe 6:19 pm

Fenerbahçe’den sezon başında Real Madrid‘e transfer olan Arda Güler, üst üste sakatlanmasının ardından bu ay da yeşil sahalardaki yerini alamayacak.

Real Madrid’te sezon başından beri sakatlıklarla uğraşan Arda Güler, iyileşme sürecinde sona gelirken yeniden forma giymek için gün sayıyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan haberlerde Arda’nın hazır olduğu ve hatta Aralık ayı içinde oynanacak maçlarda forma giyebileceği  ifade edilirken Defensa Central’in haberine göre Real Madrid sağlık heyeti Arda’nın ilk maçı için temkinli yaklaşıyor.

DOKTORLAR TEMKİNLİ

Madrid ekibinin doktorları Arda’nın Ocak’ta sahaya çıkmasının daha doğru olacağını belirtti. Doktorlar, Arda’nın yüzde 100 iyileşene kadar en üst düzeyde rekabet etmesini istemiyor. Böylece Madrid taraftarları geçen yazın en flaş transferlerin biri olan Arda’nın forma giydiğini görebilmek için sabırlı olmaya devam etmek zorunda görünüyor. Kulüp içinde Arda’ya olan güven tam fakat şu anda Real Madrid teknik heyetine göre en önemli konu genç oyuncunun endişe ya da depresyona girmemesi.

Arda Güler’in sakatlığı Real Madrid’in sabrını taşırdı! Baş sağlık görevlisi kovuldu

Arda Güler’den kendisine övgüler dizen Bellingham’a yanıt

Kaynak: TELE1