İlyas Salman’dan Meral Akşener’e: Repliklerimden alıntı yapma!

Yayın tarihi: 3 Mart 2023 Cuma 6:41 pm - Güncelleme: 3 Mart 2023 Cuma 6:41 pm

Millet İttifakı’nın Saadet Partisi’nde düzenlenen toplantı sonrası ortak aday vurgusuyla 6 liderin imzasıyla bir metin yayınladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bildiriye imza atmasına rağmen yaptığı açıklamada ittifakı noter olmakla suçladı. Akşener’in bu çıkışı sonrası sanatçı İlyas Salman, Akşener’e seslenerek, “Repliklerimden alıntı yapmayın. İçime sinmiyor” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayının ele alındığı Altılı Masa toplantısının ardından, partisinin milletvekilleri ve başkanlık divanı üyeleriyle görüştü. Akşener toplantı sonrası sert ifadeler kullandı. Akşener, “Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış” dedi. Akşener, masaya aday olarak Yavaş ve İmamoğlu’nun ismini sunduklarını belirtti. Akşener’in açıklaması sonrası İlyas Salman, kendi kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımla Akşener’e sert tepki gösterdi.

Akşener masadan kalktı

Salman, paylaşımında şunları ifade etti:

“Hepsi bir kenara, sırf haysiyetsiz trolleri bize güldürdüğünüz için bile alacağınız olsun Meral hanım. Bir de lütfen bir daha grup toplantılarınızda benim repliklerimden alıntı yapmayın. Elbette alıntının telifi olmaz ama içime sinmiyor, helal etmiyorum.”