Fatih Mehmet Maçoğlu’ndan Fatih Portakal’a ‘concon’ yanıtı

Yayın tarihi: 20 Ocak 2024 Cumartesi 6:21 pm - Güncelleme: 20 Ocak 2024 Cumartesi 6:21 pm

TKP’nin Kadıköy Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, kendisini adaylığı nedeniyle eleştiren ve Kadıköylülere ‘concon’ diyen haber sunucusu Fatih Portakal’a yanıt verdi. Maçoğlu, “Kimse Kadıköylülere kendince sıfatlar yakıştırarak hakaret etmemeli” dedi.

‘Komünist Başkan’ lakabıyla tanınan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde TKP’nin Kadıköy adayı olacak. Maçoğlu’nun adaylığı bazı eleştirilere  yol açarken, spiker Fatih Portakal da tartışmalara dahil oldu. Portakal, adaylığı nedeniyle Maçoğlu’nu eleştirmesinin yanı sıra Kadıköy’de yaşayan yurttaşlar hakkında ‘concon’ ifadesini kullandı.

“KİMSE HAKARET ETMEMELİ”

Maçoğlu, soL Haber’e yaptığı açıklamada Fatih Portakal’a yanıt verdi. Maçoğlu, “Kimse Kadıköylülere kendince sıfatlar yakıştırarak hakaret etmemeli, bunlar bizim doğru bulduğumuz ifadeler değil” dedi.

Maçoğlu açıklamasının devamında ise “Önümüzdeki günlerde adaylığımızı destekleyen kurumların da katılacağı bir halk toplantısı da yapacağız ama biz şimdiden Kadıköylüler’le buluşmaya başladık. Kadıköy’ün ihtiyaçları, halkın yaşadığı sorulara dair konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

FATİH PORTAKAL NE DEMİŞTİ?

Sözcü TV spikeri Fatih Portakal, Maçoğlu’nun adaylığını eleştirerek, “Ne yapacaksınız Kadıköy’de, sokağa çıkıp arkadaşlar devrim yapıyoruz mu diyeceksiniz? Orada ‘conconlar’ oturuyor zaten, bahçeye domates mi ekeceksiniz? Ne yapacaksın?” ifadelerini kullanmıştı.

Fatih Mehmet Maçoğlu, Kadıköy, TKP, Fatih Portakal, concon

Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy’den aday! Kemal Okuyan’dan TELE1’e ‘ittifak’ açıklaması

Kaynak: TELE1