Erdal Özyağcılar’a ölüm tehdidi! “Ben Hacı Hüsrev’i yaktım, ceza-i ehliyetim yok”

Yayın tarihi: 27 Ekim 2023 Cuma 1:38 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 1:38 pm

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, maddi yardımda bulunduğu Oktay T. tarafından ölüm tehdidi aldı. Oktay T., Özyağcılar’ı “Ben hacı hüsrevi yaktım. Ceza-i ehliyetim yok. Allah peygamber dinlemem geçmiş ola” diyerek tehdit etti. Oktay T. hakkında dava açıldı.

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, yaptığı iyiliğin karşısında ölüm tehdidine maruz kaldı. Özyağcılar, geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş’ta gittiği mekanda vale olarak çalışan Oktay T.’ye maddi destekte bulundu.

Oktay T., maddi olarak zor durumda olduğunu söyleyerek ünlü oyuncudan yardım istedi. Bunun üzerine genç adamı kırmayan Özyağcılar, aylar boyu maddi yardımda bulundu.

‘ALLAH PEYGAMBER DİNLEMEM GEÇMİŞ OLA’

Sabah’ta yer alan habere göre, geçtiğimiz aya kadar talepleri devam eden gence, artık yardım istememesini söyleyen Özyağcılar iddiaya göre bu kez Oktay T.’nin tehditlerine maruz kaldı. OktayT., “Ben hacı hüsrevi yaktım. Ceza-i ehliyetim yok. Allah peygamber dinlemem geçmiş ola” diyerek Özyağcılar’a mesaj gönderdi. Sinkaflı küfürlerin yer aldığı bir de ses kaydı gönderdiği iddia edilen genç, “Beni engelleme demedim mi sana, yakarım bu dünyayı” şeklinde sözler sarf etti.

‘KİŞİLİK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM’

Ünlü oyuncu yaşadıkları sonrası savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Oktay T., “Ben İstanbul’da bazı eğlence mekanlarında çalıştım. Erdal Özyağcılar’ı buradan tanıyorum. Kendisinden para talep ettim. Bana 4-5 defa para gönderdi daha sonra tekrar para istedim. Bu kez göndermedi. Telefonumu Ayhan isimli bir kişi alıp Özyağcılar’a küfür etti. Ben alkolik bir insanım, kişilik tedavisi görüyorum. Bu yüzden arayıp aramadığımı hatırlamıyorum. Kendisinden özür dilerim. Gerekirse ondan aldığım parayı iade ederim” diyerek kendisini savundu.

YAĞMA SUÇUNA TEŞEBBÜS ETTİ

İfadesi sonrası Oktay T. hakkında yağmaya teşebbüs ve hakaret suçlarından iddianame düzenlendi. Hazırlanan iddianamede mesajlarda belirtildiği gibi sinkaflı sözlerle ünlü oyuncuya hakaret ettiği anlatılan Oktay T.’nin, Erdal Özyağcılarlar’ı tehdit ederek para istediği ve bu şekilde yağma suçuna teşebbüs ettiği ifade edildi.

Oktay T., ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Filistinli manken Bella Hadid: Telefon numaram sızdırılmış, ölüm tehdidi alıyorum