Filistinli manken Bella Hadid: Telefon numaram sızdırılmış, ölüm tehdidi alıyorum

Yayın tarihi: 27 Ekim 2023 Cuma 12:29 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 12:29 pm

Filistin asıllı ünlü manken Bella Hadid, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ölüm tehdidi “Telefon numaram sızdırılmış her gün yüzlerce ölüm tehdidi alıyorum. Ailem tehlikede” dedi.

Dünyaca ünlü manken Bella Hadid, sosyal medya hesabı üzerinden İsrail-Hamas çatışması hakkında açıklamada bulundu. Ünlü model ölüm tehdidi aldığını açıkladı.

‘AİLEM TEHLİKEDE ARTIK SESSİZ KALMAYACAĞIM’

Hadid, “Her gün ölüm tehditleri alıyorum. Telefon numaram sızdırılmış ve ailem tehlikede. Artık sessiz kalmayacağım. Korku bir seçenek değil. Filistin’deki insanlar ve çocuklar, özellikle Gazze’dekiler, sessiz kalmamamıza dayanamazlar. Biz değil, onlar çok cesur” ifadelerini kullandı.

Gazze’ye acilen insani yardım yapılması gerektiğini söyleyen Hadid, “Herhangi bir yerde herhangi bir sivile yönelik terör saldırılarını kınıyorum. Siyasi liderlere, insanlığı korumaları için birlik olmaları yönünde baskı yapılmalı” dedi. Hadid “Gazze’ye yapılan saldırılarda hayatını kaybeden ve aile üyelerini kaybeden çocuklar için yas tutuyorum” ifadelerini kullandı.

‘DÜNYA BİZİ BARIŞ İSTEMEYEN TERÖRİSTLER OLARAK GÖRÜYOR’

Ünlü manken, “Acı çeken İsrailli aileler için yas tutuyorum. Bölgenin geçmişini bir kenara koyarsak, sivillere yönelik her türlü terör saldırısını kınıyorum. Hiçbir çocuk veya insan ailesinden alıkonulamaz. Bu hem İsrailli hem de Filistinli insanlar için geçerli” diyen model, “Filistinli olmanın ne kadar zor olduğunu anlamak çok önemli, dünya bizi barış istemeyen teröristler olarak görüyor” ifadelerine yer verdi.

Lyme hastalığına yakalanan Bella Hadid, tedavi sürecini kare kare paylaştı