Bakıcıya 91 çocuğa cinsel istismar ve video kaydına alma suçlaması

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı 2:55 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2023 Salı 2:55 pm

Avustralya’da eski bir çocuk bakıcısı, 91 çocuğu istismar ettiği, istismar anını filme almak ve dağıtmakla ilgili suçlandı. Bakıcı 1623 cinsel saldırı suçuyla suçlanıyor.

Avustralya’da eski bir çocuk bakıcısının, 91 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu duyuruldu. Açıklamada sanığın istismar anlarını filme kaydettiği ve içeriği internette dağıttığı iddiasıyla 1623 cinsel saldırı suçu ile suçla suçlandığı belirtildi. 1623 suçlamanın içerisinde 246 cinsel istismar ve 673 çocuğa karşı uygunsuz cinsel davranış suçlamaları yer aldı.

BBC’nin haberine göre, komiser yardımcısı Justine Gough, vakanın toplum için “derin üzüntü verici” olacağını söyledi. Gough, “Bu kişinin çocuklara yaptıkları hayal gücünün ötesinde. Uzun süre polislik yaptıktan sonra şaşırmamaya çalışıyorsunuz, ama bu korkunç bir vaka” dedi.

15 YIL BOYUNCA DEVAM ETMİŞ

Sanığın elektronik cihazlarında 4 bin görüntü ve video bulduğunu belirten Gough, bakıcının istismar anını filme almak ve dağıtmakla ilgili yüzlerce suçlamayla da karşı karşıya olduğunu söyledi. Gough ayrıca, sanığın 15 yıl boyunca ülke içinde ve yurtdışındaki çocuk bakım merkezlerinde genç kızları kandırmaya çalıştığını iddia etti.

Böyle rezillik görülmedi! 10 çocuğa 5 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan öğretmen serbest bırakıldı kayıplara karıştı