Alkollü sürücü polis arabasına binmemek için bayılma numası yaptı

Yayın tarihi: 15 Eylül 2022 Perşembe 11:06 am - Güncelleme: 15 Eylül 2022 Perşembe 11:10 am

Düzce’de alkollü sürücünün kontrolünü kaybettiği hafif ticari araç takla attı. Kazadan yaralanmadan kurtulan ve alkollü olduğu belirlenen Semih Altunsoylu, polis aracına binmemek için bayılma numarası yapıp ağladı.

Kaza D-100 karayolu Kervan mevkisinde meydana geldi. Hafif ticari araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yan yattı. Kazadan yaralanmadan kurtulan Semih Altunsoylu’nun yapılan alkol muayenesinde alkollü olduğu belirlendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ehliyetine el konulacağını ve hakkında adli işlem başlatılacağını öğrenen Altunsoylu, önce sürücünün başkası olduğunu ve kaza sonrası sürücünün kaçtığını iddia etti. Polis ekiplerinin durumu incelemesi sonrasında sürücünün Altunsoylu olduğu tespit edildi. Altunsoylu bu kez polis aracına binmemek için önce bayılma numarası yapıp, ağlamaya başladı. Semih Altunsoylu ardından ise polis aracının kafesli kısmına binmemek için “Bunalıyorum” diye bağırmaya başladı. Polislerin ikna çabaları yetersiz kalınca araca zorla bindirilen sürücü polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İki kişinin ölümüne neden olan alkollü sürücü 6 ayda tahliye edildi