AKP’nin Bursa adayları açıklandı

Yayın tarihi: 2 Şubat 2024 Cuma 4:51 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 4:58 pm

Erdoğan Cumhur İttifakı’nın Bursa ilçe adaylarını açıkladı. Bir ilçede MHP’nin adayının desteklenecek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise değişmedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçimler için Bursa’nın 17 ilçesinde göstereceği adayları açıkladı. Erdoğan, konuşmasına dün hayatını kaybeden Orhan Türkdoğan ve bugün yaşamını yitiren Alev Alatlı’yı anarak başladı. Bursa’yı kendi belediyecilik anlayışlarıyla pek çok açıdan ileri taşıdıklarını öne süren Erdoğan, “Biz bugüne kadar şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetleri, bundan sonrasının girizgahı olarak kabul ediyoruz. Açık konuşmak gerekirse konu eser ve hizmet olduğunda üstümüze kimseyi tanımayız” dedi.

‘KENDİ DOSTLARINI ÇİĞNİYORLAR’

CHP’yi eleştiren Erdoğan, “CHP’de herkes bir köşeye yapışmanın derdinde. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi dostlarına bu kadar hoyratça davrananların şehirlerimize sevgi göstermesi mümkün mü?” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde muhalefetin ‘istismar edilebilecek bir sonuç almayı hedeflediğini’ söyleyen Erdoğan, AKP’li belediye başkanlarının çalışmalarına en iyi şekilde devam edeceğini söyledi. AKP ve Cumhur İttifakı belediyelerinin üretken ve şeffaf olduğunu iddia eden Erdoğan, kalkınmacı politikalar uygulayacaklarını ifade etti.

AKP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise mevcut başkan Alinur Aktaş oldu.

Erdoğan, konuşmasının ardından 17 ilçe belediye başkan adayını ise şöyle açıkladı:

Büyükorhan: Kamil Turhan
Gemlik: Refik Yılmaz
Gürsu: Mustafa Işık
Harmancık: Yılmaz Ataş
İnegöl: Alper Taban
İznik: Kağan Mehmet Usta
Karacabey: Ali Özkan
Keles: Ali Doğru
Kestel: Ferhat Erol
Mudanya: Gökhan Dinçer
Mustafa Kemal Paşa: Ahmet Beygirci
Nilüfer: Celil Çolak
Orhaneli: Ali Osman Tayır
Orhangazi: Bekir Aydın
Osmangazi: Mustafa Dündar
Yenişehir: Davut Aydın (MHP)
Yıldırım: Oktay Yılmaz

AKP’li Aksu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü ruhsat isteyen kadına seks teklif etti

Kaynak: TELE1