AKP’li Aksu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü ruhsat isteyen kadına seks teklif etti

Yayın tarihi: 2 Şubat 2024 Cuma 9:27 am - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 9:40 am

AKP’li Antalya Aksu Belediyesi’nin Yapı Kontrol Müdürü Nevzat Avcı, yıkılması gereken bir binayı yıkmama karşılığında bina sahibi kadına ahlaksız teklifte bulundu.

Yabancı uyruklu bir kadın, işyerinin ruhsatı için gittiği AKP’li Aksu Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürü olan Nevzat Avcı’nın ahlaksız teklifine maruz kaldı.

Binanın yıkımına dair görüşmek için Aksu Belediyesi’ne giden kadın, Avcı ile görüşmek istedi. Kadını odasına davet eden Avcı, önce kadına yıkımın gerçekleşmemesi için 150 bin TL ödemesi gerektiğini söyledi. Ardından da kadına tekliflerde bulundu. Avcı kadına “Ben seni istiyorum. Bir kez olmaz 4 kez olsun.” dediği duyuluyor. Cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınan görüntüde, kadının “Siz para değil, başka şey istiyorsunuz” dediği de görülüyor. Avcı ise kadının dediklerini onaylayarak, tekliflerini sürdürüyor.

Öğrencisini taciz eden akademisyene ödül gibi ceza

BELEDİYE ‘İDDİA’ DİYEREK OLAYI GEÇİŞTİRDİ

Görüntülerin yayılmasının ardından AKP’li belediye iddia diyerek olayı geçiştirdi.

Belediye şu açıklamayı yaptı:

“Son günlerde bir belediye personelimiz ile ilgili birtakım iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu personelin belediyemizle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna duyurulur”

Kaynak: TELE1