6 bakanlıkta atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de

Yayın tarihi: 1 Aralık 2023 Cuma 2:37 am - Güncelleme: 1 Aralık 2023 Cuma 2:40 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atama ve görevden almalar gerçekleşti. 5 bakanlıkta Başmüfettişlik atamaları gerçekleşirken, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Zeki Ertem görevden alındı.

Resmi Gazete’de AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişlik görevine Müfettiş Hakan Aydın atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliğine ise İş Müfettişi Mehtap Kemeldere atandı.

Erdoğan’ın imzasıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Başmüfettiş olarak Müfettiş Mehmet Ali Yarış görevlendirildi.  Tarım ve Orman Bakanlığına ise Müfettiş Burcu Akkaya Başmüfettiş olarak atandı.

Atatürk düşmanı Selman Öğüt Esenyurt Üniversitesi’ne rektör oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren isimler atandı.

Atanan isimler şöyle:

TİCARET BAKANLIĞI’NDA GÖREVDEN ALMA

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Zeki Ertem görevinden alındı.

Kaynak: TELE1