14 kişiye mezar olan apartmanın müteahhidi kamu binaları yapıyormuş!

Yayın tarihi: 25 Mart 2024 Pazartesi 6:57 am - Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 6:57 am

Kahramanmaraş merkez yıkıcı depremlerden en fazla etkilenen illerden Hatay’da 13 kişiye mezar olan Fuat Seçkin apartmanının müteahhidi Selahattin Yüksel’in Antakya Galericiler ve Dericiler sitelerinin, ağır hasar gören Hatay Ticaret Odası’nın ve kamu binalarının inşaatını yaptığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çıkan skandallara bir yenisi daha eklendi. Sözcü yazarı İsmail Saymaz, depremlerde Hatay’da 14 insanın can verdiği Fuat Seçkin apartmanının müteahhidi Selahattin Yüksel’in Antakya Galericiler ve Dericiler sitelerinin, ağır hasar gören Hatay Ticaret Odası’nın ve kamu binalarının inşaatını yaptığını yazdı.

Saymaz, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılarak 14 kişiye mezar olan Fuat Seçin apartmanının müteahhidi Yüksel’in hakkında görülen davada avukatı Fevzi Randa’nın savunmasında Yüksel’in depremden sonra müteahhitliğe devam ettiğini, hatta kamu binaları inşa ettiğini açık ettiğini söylediğini aktardı.

Saymaz’ın yazısında Randa’nın duruşmadan, şu sözlerine yer verildi:

“Müvekkilimiz(in) hali hazırda kamu binaları, Antakya Galericiler Sitesi ve Dericiler Sitesi’nin inşaatı, Hatay Ticaret Odası’nın hizmete sokulması için çalışmaları devam etmektedir.”

YAZININ TAMAMI İÇİN

Özgür Özel’den Erdoğan’a: 100 depremzedenin 93’ünü konteynerde, çadırda bıraktı

Kaynak: TELE1