Vizontele’nin meşhur sahnesi gerçek oldu! “Baba akü yok”

Yayın tarihi: 13 Kasım 2023 Pazartesi 3:18 pm - Güncelleme: 13 Kasım 2023 Pazartesi 3:18 pm

Adıyaman’da park halindeki kamyonun aküsü çalındı. Kamyonun sahibinin oğlunun “Baba akü yok” diyerek babasına haber vermesi Vizontele filminin meşhur sahnesini akıllara getirdi.

Adıyaman’da Halit Kara’ya ait kamyonetin aküsü gece saatlerinde kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından çalındı. Sabah oğlu Semih Kara ile birlikte işe gitmek için kamyonete binen Halit Kara, kontağı çevirdiğinde aracın elektriği olmadığını fark etti. Araçtan inen Semih Kara, akünün yerinde olmadığını fark edince “Baba akü yok” dedi.

“FİLM GERÇEK OLDU”

Akünün çalınmasından dolayı işe yürüyerek gitmek zorunda kalan Halit Kara, “Sabah 7’de evden annemin yanından çıktım, arabanın kapısını açarak arabaya bindim. Kontağı açtım ki elektrik yok. Çocuğa arabadan in bir bak arabanın aküsüne falan yerinde mi dedim, baba akü yok dedi. Filim gerçek oldu yani. Polisi aradım, polis de size ekip göndereceğim dedi bekledim, gelen kimse olmadı, onun için ben de kaldım bu şekilde. Bir akü sordum 4 bin TL. Yani bizim deprem bölgesinde olmamıza rağmen bizim bu sıkıntılarımız bizlere yetmiyormuş gibi bir de bu hırsızlıkla uğraşıyoruz yani. Gece zaten tedirgin yatıyoruz bir de gece yatmayıp bir de bunları mı bekleyelim, ayıptır yani” dedi.

Memleket Partisi’nin il başkanlığı çalındı