Twitter’ın kurucu Jack Dorsey: Bana kızgınsınız biliyorum, özür dilerim

Yayın tarihi: 6 Kasım 2022 Pazar 1:38 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2022 Pazar 1:38 pm

Twitter’ın kurucusu ve eski sahibi Jack Dorsey, platformun Elon Musk’a satılmasının ardından açıklama yaptı. Dorsey, “Birçoğunun bana kızgın olduğunun farkındayım. Herkesin bu durumda olmasının sorumluluğu bende. Şirketi çok hızlı büyüttüm. Bunun için özür dilerim” dedi.

Twitter’ın kurucusu ve eski sahibi Jack Dorsey, Elon Musk’ın birçok çalışanın işine son vermesi ve platformdaki bazı gelişmelerin ardından açıklama yaptı.

Eski CEO işten çıkarma haberlerinden sonra yaptığı paylaşımlarda, kullanıcılardan özür diledi. Dorsey, “Twitter’ın geçmişteki ve şimdiki insanları hem güçlü hem de dirençlidir. Ne kadar zor olursa olsun her zaman bir yolunu bulurlar. Birçoğunun bana kızgın olduğunun farkındayım. Herkesin bu durumda olmasının sorumluluğu bende. Şirketi çok hızlı büyüttüm. Bunun için özür dilerim.” ifadelerini kullandı.

Dorsey, Twitter’da geçmişte ve şu anda çalışan herkese minnettar olduğunu ve bunun karşılıklı olmasını beklemediğini söyledi.

KULLANICILAR TEPKİLİ

Çok sayıda Twitter kullanıcısı Elon Musk’a satıştan sonra yaşananlardan dolayı Dorsey’e tepki gösterdi. Bir kullanıcı “Of. İş işten geçti” derken, bir başkası “Dostum berbatsın” mesajını paylaştı.

Tesla ve SpaceX CEO’su Musk’ın, Twitter’ı satın almasının ardından platformda yapılacak değişikliklere dair pek çok haber çıktı.

Bunlar arasında mavi tikin para karşılığında alınabilmesi ve ücretli video paylaşılması gibi adımlar var. Ayrıca Reuters, işten çıkarmaların başladığı Twitter’da 7 bin 500 kişinin yaklaşık yarısının kovulacağını bildirdi.

Elon Musk‘ın eski sevgilisi Amber Heard’ün Twitter hesabı silindi

Elon Musk Twitter’da işçi kıyımına başladı