“THY’den Menzil’e cenaze kıyağı” iddiası!

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:24 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 12:56 am

Sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü bilinen Menzil şeyhi Abdülbaki Erol’un cenazesi için THY‘nin Adıyaman’a 15 dakikada bir ek sefer koyduğu iddia edildi.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası devlet içerisinde güçlendikleri ifade edilen ve kimi bakanlıklarda söz sahibi olduğu iddia edilen Menzil Cemaati’nin şeyhi Abdülbaki Erol, hayatını kaybetti.

Tarikatın yaptığı açıklamada, “Menzil Cemaati’nin açıklamasına göre 74 yaşında hayatını kaybeden Erol, Adıyaman’da defnedilecek. Açıklamada, “Cenaze namazı Adıyaman Menzil köyünde kılınacaktır. Lütfen hastaneye gelerek yoğunluk oluşturmayınız. Cenaze namazına iştirak etmek isteyenler mümkün olduğunca toplu bir şekilde, trafik kurallarına uyarak Menzil’e gidebilirler” denildi.

THY uçağı Bakü’ye zorunlu iniş yaptı!

Adıyaman’ın Menzil Köyü’nde adeta bir şehir kurdukları da belirtilen Menzil Cemaati için Türk Hava Yolları’nın bir ‘jest’te bulunduğu iddia edildi.

Gerici paylaşımlarıyla dikkat çeken Erdem Özveren, Twitter hesabından THY’nin cenaze için Adıyaman’a 15 dakikada bir ek uçuş konulduğunu iddia etti.

Özveren paylaşımında, “Büyük Alim Gâvs-ı Sâni Seyyid Abdulbaki El-Hüseyni Hz’nin Cenazesi için Adıyaman’a Gitmek isteyen Vatandaşlar için 15’er Dakika Arayla Ek Uçuşlar Koyması Takdir Edildi” ifadelerini kullandı.