TELE1 Batman’da! “MHP ve Devlet Bahçeli’den rahatsızlık var AKP’den Kılıçdaroğlu’na kayma olabilir”

Yayın tarihi: 2 Mayıs 2023 Salı 6:52 pm - Güncelleme: 2 Mayıs 2023 Salı 8:06 pm

Özel Haber: Fırat Yeşilçınar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu Batmanlılara seslendi. Miting alanından gözlemlerini aktaran Tele1.com.tr Haber Müdürü Fırat Yeşilçınar Batman’da Kılıçdaroğlu’na büyük bir destek olduğunu söyledi.

Türkiye’de 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım sürerken, siyaset meydanları da ısındı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na  Ağrı ve Van’da eşlik eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Batman’da yurttaşlara seslendi. İmamoğlu oluşan izdiham nedeniyle miting alanına girmekte zorlanırken miting alanındaki kalabalık kamera kadrajına sığmadı. Tele1.com.tr Haber Müdürü Fırat Yeşilçınar İmamoğlu’nun Batman Mitingini takip etti. Batman’dan izlenimlerini aktaran Yeşilçınar Batman’da  AKP’den Kılıçdaroğlu’na kayışın olabileceğini söyledi.

“MHP’DEN RAHATSIZLIK VAR”

Fırat Yeşilçınar Batman’daki coşkuyu şu sözlerle özetledi:

Kalabalık kameraların çektiği alanın dışında. Yoğunluktan çoğu kişi içeri giremedi. İmamoğlu’da alana girerken zorlandı. Kente 4 saat önce geldim. Kılıçdaroğlu’na büyük sempati var. Özellikle HDP ve Yeşil Sol’un kitlesi tamamıyla Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini söyledi. İmamoğlu, Demirtaş’tan bahsedip adalet vurgusu yapınca alkış aldı. Burada HÜDA PAR’da çalışmalarını yürütüyor ama AKP’ye oy vermiş kişilerle görüştüm MHP’den ve Devlet Bahçeli’den rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Bu da HÜDA PAR’ın desteklenmeyeceğini AKP’den Kılıçdaroğlu’na kayış olabileceğini işaret ediyor.

İmamoğlu Batman’da yurttaşlara sesleniyor!