TCL ödüllere doyamadı

Yayın tarihi: 24 Ocak 2024 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 23 Ocak 2024 Salı 11:03 pm

TCL, NXTPAPER 3.0 ekran teknolojisine sahip akıllı telefonlar ve tabletleri ile çok sayıda ödüle layık görüldü.

TCL, yeni NXTPAPER 3.0 ekran teknolojisine sahip akıllı telefonlar ve tabletler ve RayNeo X2 Lite AR Gözlük de dâhil olmak üzere birçok ürün ve teknik çözümünün yetkili medya ve kuruluşlar tarafından ödüllendirildiğini duyurdu.

Bu yıl TCL, birden fazla kategoride yenilikçi teknolojilerden oluşan lider portföyüyle CES’e damgasını vurdu. TCL, International Data Corporation ve TWICE’ın desteğiyle Asia Digital Group ve European Digital Group tarafından düzenlenen 2023-2024 Küresel En İyi Markalar Ödül Töreni’nde (GTB) altı ödül kazandı. Bu etkinlik, küresel tüketici elektroniği sektöründe profesyonelliğin ve güvenilirliğin ön plana çıktığı bir etkinlik olarak biliniyor.

NXTPAPER 3.0

İlginizi çekebilir: TCL eğitim deneyimini zenginleştirecek ürünlerini tanıttı

TCL’in sektörün ilk akıllı bağlantılı mobil cihaz eğlence çözümlerinden birinin parçası olan en yeni tablet TCL NXTPAPER 14 Pro ve RayNeo X2 Lite AR Gözlükleri de sırasıyla “Göz Koruma Ekran Teknolojisi İnovasyon Ödülü” ve “Yılın AR Gözlük İnovasyon Ödülü “nü aldı.

TCL 40 NXTPAPER akıllı telefon da “Mobil Cihazlar, Aksesuarlar ve Uygulamalar” kategorisinde CES 2024 İnovasyon Ödülü ile onurlandırıldı.  Dünyanın ilk insan gözü için optimize edilmiş akıllı telefonlarından biri olan TCL 40 NXTPAPER, akıllı telefonlara devrim niteliğinde tam renkli, kâğıt benzeri rahat bir görsel deneyim getirmesiyle tanınıyor.

Mark Zuckerberg Şimdi de Gözünü Yapay Zekaya Dikti

Kaynak: TELE1