TCDD’den Ankara-Sivas hattına ek sefer kararı!

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 9:24 pm - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 9:24 pm

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 11 Ağustos’tan itibarıyla Ankara-Sivas hızlı tren hattında cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılmaya başlanacağını duyurdu.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Ankara-Sivas hızlı tren hattında haftanın üç günü ek sefer yapılmaya başlanacağını duyurdu.

TCDD Taşımacılık Anonim Şirketi’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, Ankara-Sivas hızlı tren hattının ilave seferlerle daha fazla yolcuyu misafir edeceği belirtilerek, “Yolcu yoğunluğu ve taleplerinin karşılanması için Ankara-Sivas YHT hattında 11 Ağustos itibarıyla cuma, cumartesi ve pazar günleri karşılıklı 8 sefer (4+4) yapılmaya başlanacak. Yeni sefere konulan tren Ankara’dan 11.10’da, Sivas’tan 14.50’de hareket edecek. Günlük ortalama 3 binden fazla yolcunun seyahat ettiği Ankara-Sivas arası işletilen hızlı trenlerde yeni seferler ile cuma-cumartesi ve pazar günleri 966 kişilik kapasite artışı sağlanmış olacak. 27 Nisan 2023 tarihinde hizmete verilen Ankara-Sivas arasında işleyen hızlı trenlerle bugüne kadar 264 bin yolcu seyahat etti” denildi.

TCDD’den yüksek hızlı tren hattı için yüksek gerilim uyarısı!