Sürpriz Union Berlin’den! İşte Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

Yayın tarihi: 9 Kasım 2023 Perşembe 7:25 am - Güncelleme: 9 Kasım 2023 Perşembe 7:25 am

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Napoli sahasında ağırladığı Union Berlin ile 1-1 berabere kaldı. Alman ekibi deplasmanda gruptaki ilk puanını elde ederken Napoli’ye adeta duvar ördü.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Napoli, sahasında Union Berlin’i ağırladı. Diego Armando Maradona Stadyumu’ndaki mücadele 1-1 sona erdi. İlk yarıda öne geçen ev sahibi Napoli ikinci yarıda yediği golle 1 puana razı oldu.

UNION BERLIN DUVAR ÖRDÜ

Napoli, 39. dakikada Matteo Politano ile öne geçti. Union Berlin, bu gole 52. dakikada David Datro Fofana ile karşılık verdi. Ev sahibi Napoli karşısında kalan uzun sürede adeta duvar ören Union Berlin geçit vermedi. İtalyan ekibi tam 18 korner attığı maçta galibiyet golünü bulamadı.

Bu sonucun ardından Napoli, grupta 7 puana yükseldi. Union Berlin ise Devler Ligi’ndeki ilk puanını aldı. Napoli, gruplardaki bir sonraki haftada Real Madrid deplasmanına gidecek. Union Berlin ise Braga ile Portekiz’de karşılaşacak.

GALATASARAY BAYERN DEPLASMANINDA

Gecenin bir diğer öne çıkan maçı ise temsilcimiz Galatasaray ile Bayern Münih karşılaşması oldu. 80 dakika çok iyi bir direnç sağlayan Sarı Kırmızılı ekip maçtan puan çıkaramadı.

Galatasaray, Bayern Münih’e yine son nefeste teslim oldu

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları:

A Grubu
Bayern München 2-1 Galatasaray
Kopenhag 4-3 Manchester United
B Grubu
Arsenal 2-0 Sevilla
PSV Eindhoven 1-0 Lens
C Grubu
Napoli 1-1 Union Berlin
Real Madrid 3-0 Sporting Braga
D Grubu
Real Sociedad 3-1 Benfica
Salzburg 0-1 Inter