Beşiktaş’tan istifa eden Bahçeli’ye Pervin Buldan’dan gönderme

Yayın tarihi: 27 Şubat 2023 Pazartesi 6:10 am - Güncelleme: 27 Şubat 2023 Pazartesi 7:51 am

Beşiktaş ve Antalyaspor maçı öncesinde taraftarların attığı ‘hükümet istifa’ sloganları sonrası Beşiktaş üyeliğinden istifa eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında siyasilerden paylaşım geldi.

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Beşiktaş ve Antalyaspor maçı öncesinde taraftarların attığı ‘hükümet istifa’ sloganları sonrası Beşiktaş üyeliğinden istifa etiğini duyurdu. Bahçeli’nin istifası sosyal medyada gündem olurken pek çok siyasetçi de konuya dair paylaşımlarda bulundu.

Bahçeli, ‘Hükümet istifa’ sloganı nedeniyle Beşiktaş’tan istifa etti

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Beşiktaşlıyım” paylaşımı yaptı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de “Beşiktaş’tan istifa edeceğine AKP’den istifa et Bahçeli” çağrısında bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise hem Bahçeli’ye hem de Erdoğan’a “Futbolu rahat bırakın, deprem bölgesine bakın” çağrısı yaparak “İktidarın küçük ortağı elinde çekiç olduğu için her gördüğünü çivi sanıyor. Bildiği tek şey yasaklamak, engellemek. Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan eleştirilere tahammül etmeyi öğrenip işinizi yapın. Futbolu rahat bırakın, deprem bölgesine bakın: Barınma ve ısınma sorununu çözün” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise “Tribünler hükümet istifa, istifa dedi. Bahçeli yine yanlış anladı, Beşiktaş üyeliğinden istifa etti” ifadelerini kullandı.