Sivasspor-Fiorentina maçı, saat kaçta, hangi kanalda?

Yayın tarihi: 16 Mart 2023 Perşembe 9:59 am - Güncelleme: 16 Mart 2023 Perşembe 10:01 am

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında İtalya temsilcisi Fiorentina ile sahasında karşılaşacak Sivasspor, 1-0’ın dezavantajıyla tur için taraftarı önünde sahaya çıkacak. Yiğidolar, yoluna devam edip tarihe geçmek istiyor. Sivasspor-Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında yarın İtalyan ekibi Fiorentina’yı konuk edecek. Sivasspor, oynayacağı Fiorentina mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 30. maçına çıkacak. Kırmızı-Beyazlı ekip, geride kalan 29 müsabakada 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 15 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 33 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 51 gole engel olamadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay idaresindeki Sivasspor’da 3 oyuncu maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Robin Yalçın ve Caner Osmanpaşa ile kırmızı kart cezalısı Max Gradel kadroda yer alamayacak.

Sivasspor-Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak Sivasspor-Fiorentina maçı Exxen’den naklen yayınlanacak. Maçı Karadağ Futbol Federasyonu’ndan Nikola Dabanovic’in yönetecek

Sivasspor-Fiorentina muhtemel 11’ler:

Sivasspor: Ali Şaşal, Erdoğan, Goutas, Aaron, Uğur, Cofie, Charisis, Hakan, Saiz, Yatabare, Caicedo

Fiorentina: Terraciano, Dodo, Milenkovic, İgor, Venuti, Bonaventura, Amrabat, Barak, Gonzalez, Kouame, Jovic

SİVASSPOR NASIL TUR ATLAR

Kırmızı-Beyazlı takım, ilk maçta Fiorentina deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Sivasspor’u iki ve daha farklı galibiyetler çeyrek finale taşır,tek farklı zaferler de maçı uzatmalara götürür.

TARAFTARA BEDAVA BİLET

Zorlu karşılaşma öncesi Sivas Belediyesi, taraftarların maça gelmesi için biletlerin bir kısmını satın alarak taraftarlara ücretsiz dağıtacak. Konu ile ilgili Sivasspor’dan yapılan açıklamada, “Sivasspor’umuz ile Fiorentina arasında sahamızda oynanacak mücadelenin biletleri Sivas Belediyesi tarafından satın alınmıştır. Biletler ücretsiz olarak taraftarımıza dağıtılacaktır. 1 kişi en fazla 3 bilet alabilecektir” denildi.

Avrupa’daki kötü geceden sonra ülke puanında son durum