Cinsel saldırı ile suçlanan erkek manevi tazminat davası açtı

Yayın tarihi: 11 Ekim 2022 Salı 5:04 pm - Güncelleme: 11 Ekim 2022 Salı 5:19 pm

İzmir’de C. S., birlikte yaşadığı sevgilisi O. K.’nin cinsel saldırısına maruz kalıp, darbedildiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Suçlamaları reddeden O. K., Sarıkçı’nın davasına karşı ‘iftira’ suçundan manevi tazminat davası açtı.

İzmir’de sevgilisi ile birlikte yaşayan C. S., iddiaya göre, bir buçuk yıl içinde birçok kez cinsel saldırı ve psikolojik şiddete maruz kaldı. C.S, son olarak 17 Mart’ta kaldıkları apartta sevgilisinin cinsel saldırısına maruz kalıp, darbedildiği iddiasıyla polise başvurdu. Sol göğsü, kolları ve bacakları moraran C. S., darp raporu aldı. Ancak iddiaya göre; O. K.’nin dayısı Y.K. ve ağabeyi A.K. tarafından tehdit edildiği için karakolda sevgilisinden şikayetçi olmadı.

Olaydan üç hafta sonra Adana’ya ailesinin yanına gelen C.S., geçen ay ailesinin de desteğini alarak O. K.’den tekrar şikayetçi oldu ve manevi tazminat davası açtı. Bunun üzerine O.K. de C.S. hakkında ‘iftira’ gerekçesiyle karşı manevi tazminat davası açtı.

‘TEHDİT EDİLDİĞİM İÇİN ŞİKAYETÇİ OLMADIM’

O.K.’nin, kendi cep telefonuna takip uygulaması yüklediğini söyleyen C. S., “Sık sık bana geçmişimde hiçbir şey yaşamadığım halde bana yaşamadığım şeyleri sapkınlık derecesinde anlattırmaya çalışırdı. En son 17 Mart’ta cinsel istismarda bulundu ve sol göğsüme tırnaklarını geçirip parçaladı. Bana bir odanın içinde cehennemi yaşattı. Benim çığlıklarıma insanlar koştu. Ambulansla hastaneye kaldırıldım. Darp raporu aldım ve ardından tehdit edildiğim için karakolda ‘Şikayetçi değilim’ dedim” diye konuştu.

Yaşananların ardından O. K.’yi ailesinin, memleketleri Ankara’ya götürdüğünü belirten C. S., “Ben Adana’ya geldim ve annem olayı öğrenince sinir krizi geçirdi. O.K.’ye ‘Ellerin kırılsın, bana neden bunları yaptın’ diyorum ama o ellerini, kollarını sallayarak dışarıda geziyor. Ben 6 ay boyunca sadece ölümü düşündüm. Aileme, hayatıma, önüme bakamadım. Bana bunu yapanın cezasını almasını istiyorum. Ben o odanın içerisinde cehennemi yaşadım. Saçlarımı en dibinden çekip bana eziyet etti. Ben ona suç duyurusunda bulunup manevi tazminat davası açtım. Ben onun parasını istemiyorum ama hak ettiği cezayı alsın istiyorum. Davanın ardından o da kendisine 2 avukat tutup bana karşı dava açıyor. Sanki ben ona takıntılıymışım gibi gösteriyor. Bu olayı örtbas ettiği halde ben tehdit ediliyorum. Ağabeyi beni, annemi öldürmekle tehdit etti. Ben sesimin duyulmasını istiyorum. Avukatım olmadığı halde ben ona dava açtım. O da bana karşı manevi tazminat davası açtı. Ben, beni döven, taciz eden adama para mı ödeyeceğim? Ben onun bana yaptığı zorbalığın cezasını almasını istiyorum” dedi.

Eski sevgilisini sokak ortasında döven erkek serbest bırakıldı