Şahan Gökbakar, Kızılay çadırları üzerinden Haluk Levent’e sorular sordu

Yayın tarihi: 27 Şubat 2023 Pazartesi 4:34 pm - Güncelleme: 27 Şubat 2023 Pazartesi 4:34 pm

Şahan Gökbakar, Haluk Levent’in yaklaşık 20 bin liraya çadır aldığı paylaşımına geçmiş paylaşımını hatırlatarak 10 bin liraya da çadır aldığını hatırlattı. Levent bu mesaja, 20 bin liraya aldığı çadırın depremzedelerin ihtiyaç duyduğu çadır olduğunu ve bu çadırları alabildiği sürece ucuz çadırı almayacağını söyleyerek yanıt verdi.

Kızılay’ın Kahramanmaraş merkezli depremlerde AHBAP’a çadır satmasının ortaya çıkmasının ardından Oyuncu Şahan Gökbakar, AHBAP Kurucusu Haluk Levent’e çeşitli sorular yöneltti.

Haluk Levent’in Fox TV yayınında yaklaşık 20 bin lira maliyetle aldığı çadırların depremzedelerin ihtiyaçlarını giderecek kalitede olduğunu söylemesi üzerine Şahan Gökbakar, Haluk Levent’in yakın zamanda çadır harcamalarını içerek paylaşımını alıntılayarak yaklaşık 10 bin liraya da çadır aldığını hatırlarak, “Bu aldıklarınız kaliteli değil miydi?” diye sordu.

Haluk Levent bu soruya, “Sevgili Şahan. 19 binlik + KDV çadırlardan yani bizim 2 bin 50 tane aldığımız çadırlardan şu anda olsa hiç ucuz çadır almam. Çünkü tam korunaklı çok sıcak deprem çadırı. Piyasada yok şu anda. Keşke olsa da alsak. Yani bu hesaplama çadır kalitesine göre değişiklik gösteriyor” yanıtını verdi.

Kızılay Başkanı çadır skandalını savundu! “Özsermayeyi koruma için”