Saadet Partisi ‘Karamollaoğlu adayını açıkladı’ haberlerini yalanladı

Yayın tarihi: 2 Şubat 2023 Perşembe 10:10 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2023 Perşembe 10:10 pm

Saadet Partisi, genel başkanları Temel Karamollaoğlu’nun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘adaylığınızı destekliyorum’ dediği iddiasını yalanladı.

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, “Davutoğlu ile Babacan görüşmesinde adınız geçti, ben de destekliyorum” dediğini öne sürdü.

Saadet Partisi Basın Müşaviri Hacı Murat Uzgur, Saymaz’ın iddiasını yalanladı. Uzgur, Twitter hesabından şunları kaydetti:

“GÖRÜŞMELERİN İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERİLMEMEKTEDİR”

“Millet İttifakı ortaklarının bir araya geleceği 13 Şubat tarihindeki toplantının ev sahibi olarak liderleri ziyaret eden Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, görüşmeleri bir mahremiyet çerçevesinde yürütmektedir.

Görüşülen sayın genel başkanlara duyduğumuz saygı gereği, mahrem olan bu görüşmelerin içeriğine dair bilgi verilmemektedir. Medyaya yansıyan varsayıma dayalı haberler doğru değildir. Milletimizin geleceğiyle ilgili yapılan bu görüşmelerden çıkacak sonuçlar da inşallah hayırlı olacaktır.”

Temel Karamollaoğlu’ndan Cumhur İttifakı’na: Muhalefette başarılar dileriz