‘Recep İvedik’ sahnesi gerçek oluyordu! Batman yerine Hollanda uçağına bindiler

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 10:26 am - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 12:29 pm

Recep İvedik 6 filminde ‘Konya yerine Kenya’ya gittiği sahne Ankara’da gerçek oluyordu. Ankara’dan Batman’a gidecek yolcuların ring aracı tarafından yanlışlıkla Amsterdam uçağı önünde indirilmesi karışıklığa neden oldu.

Ankara’dan Batman’a seyahat edecek olan yolcular, ring aracının hatasıyla Batman seferi yerine Amsterdam uçağına bindi. Uçaktaki kabin ekibi durumu fark ettikten sonra “Batman’a seyahat edecek yolcular lütfen acele bir şekilde kendilerini kabin ekibine bildirsinler” anonsu yaptı. Bu anonsları duyan yolcular şaşkınlık yaşadı. Kabin ekibi Batman’a gidecek olan yolcuları birkaç kez anons ederek uçaktan indirdikten sonra uçak Amsterdam’a hareket etti.

Amsterdam’a seyahat eden bir yolcu, uçak içerisinde yaşanan sıra dışı anları kayıt altına aldı. Yolcu kayıt altına aldığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen yolcu, kayıt sırasında şunları söyledi:

“Şu an Ankara-Amsterdam uçuşundayız. Ring arabalarıyla uçağın önüne geldik. Bebek arabasını verecekken ağabeyin biri ‘Batman’a değil mi?’ diye sordu. Bizde, ağabey ne Batman’ı bu Amsterdam uçağı deyince, ne Amsterdam’ı ben Batman’a gidiyorum’ diye yanıt verdi. Şu anda uçağın içinde Batman Amsterdam yolcuları tamamen karışmış durumda. Bütün Batman yolcularını tek tek çağırıyorlar. Bu da başımıza geldi” ifadelerini kullandı.

(İHA)

Gökbakar “gerçek hayatta yaşasaydı” sözlerine Recep İvedik sahnesiyle yanıt verdi

Kaynak: İHA