Prison Break de yeniden çevrim furyasına katılıyor

Yayın tarihi: 6 Kasım 2023 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 3 Kasım 2023 Cuma 9:23 pm

Bir dönemin sevilen dizilerinden Prison Break de yeniden çevrim furyasına katılıyor. Dizinin yeni bir versiyonu için hazırlıklara başlandı.

2005 – 2009 yılları arasında yayınlanan, ülkemizde de CNBC-e kanalı aracılığıyla izleyici ile buluşan Prison Break dizisi, hem ülkemizde hem de dünyanın geri kalanında izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Özellikle ilk sezonlarıyla döneminin en sevilen dizilerinden olan Prison Break, sonraki sezonlarında momentumu koruyamamış olsa da izleyicilerin gönlündeki yerini korudu. Hatta 2017 yılında mini bir diziyle ekranlara geri döndü. Ancak eskisi kadar büyük ilgi görmedi. Buna rağmen Hollywood bu serinin peşini bırakmıyor. Çünkü gelen son haberler, sevilen dizinin yeni bir versiyonu için hazırlıklara başlandığını gösteriyor.

Prison Break

İlginizi çekebilir: Yeni Daredevil dizisi şimdiden 2. sezon hazırlıklarına başladı

Variety’nin özel haberine göre Disney’in sahibi olduğu dijital platform Hulu, sevilen dizinin yeni bir versiyonunu izleyicilerle buluşturmak için çalışmalara başladı. Bu yeni versiyon henüz hazırlık sürecinin başında. Bu yüzden henüz ilk sezon için onay almış değil. Fakat işin içinde böyle popüler bir fikri mülkiyetin olması bu projenin önünde sonunda ekranlara gelme ihtimalini epey arttırıyor.

Bu yeni versiyonun başında orijinal dizinin yaratıcısı olan Paul Scheuring yer almıyor. Scheruing bu kez sadece yapımcı sıfatıyla projeye katkıda bulunacak. Hulu onun yerine daha önce Mayans M.C. dizisine imza atan Elgin James’i görevlendirdi. Elgin James öncülüğünde hazırlanacak bu yeni versiyonun, orijinal seriden herhangi bir karakter içermesi beklenmiyor. Onun yerine Hulu’nun benzer bir hikayeyi sıfırdan anlatmayı tercih edeceği düşünülüyor.

Microsoft değerine değer katıyor