Prens Harry’den ‘Prenses Diana’ itirafı: Bir kez ağladım

Yayın tarihi: 8 Ocak 2023 Pazar 9:35 am - Güncelleme: 8 Ocak 2023 Pazar 9:35 am

Sussex Dükü Prens Harry, daha çıkmadan tüm dünyada büyük yankı uyandıran kitabı için yapılan söyleşide, annesi Prenses Diana’nın ölümünden sonra yalnızca bir kez ağladığını söyledi.

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak eşiMeghan Markle ile ABD’ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry’nin kitabı ’Spare’ henüz çıkmadan gündem oldu.

BBC’de yer alan habere göre, otobiyografi kitabı Spare’in tanıtımı için yapılan söyleşiden yayınlanan bir kesitte, Prens Harry annesi 199 yılında öldüğünde abisi Prens William ile duygularını göstermekte ne kadar zorlandıklarını anlattı. Cenazede yas tutan ve ağlayan on binlerce insanın yanında ağlayamadıklarını söyleyen Prens Harry, bir kere annesi gömüldüğünde ağladığını söyledi.

Prens Harry, cenaze töreni günü Kensington Sarayı çevresine çiçekler bırakan kalabalıkların yanında yürürken “bir tür suçluluk” hissettiğini söyledi.

Prens Harry, kitabında ise bir gün içindeki acıya son vermek için bir şoförle Paris’te annesinin kazada hayatını kaybettiği tünele gittiğini de anlatıyor.

Prens Harry’den Prens William’a ‘şiddet’ suçlaması